mardi 8 mars 2011

Obert el concurs al millor treball de recerca en llengües entre els alumnes de batxillerat de tot Catalunya

Linguamón - Casa de les Llengües i la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) convoquen el III Premi al millor treball de recerca de batxillerat en l'àmbit de les llengües i el llenguatge. El guardó serà per al millor treball de recerca original fet per alumnes de qualsevol centre d'ensenyament secundari de Catalunya durant el curs 2010-2011. Els treballs es poden presentar fins al dia 8 d'abril. El premi es va crear fa dos anys amb l'objectiu d'incentivar la recerca en l'àmbit de la diversitat lingüística i va coincidir amb la posada en marxa del Grau en Llengües Aplicades que s'imparteix, per primer cop a la UPF, des del curs 2009-2010.

Aquí trobareu les bases per poder concursar.

Els treballs de recerca hauran de ser originals i inèdits. La Direcció dels centres d'ensenyament on estudiï l'alumne que desitgi concursar serà l'encarregada de seleccionar i presentar-lo al concurs. Per cada centre d'ensenyament només se'n podrà presentar un. El nom del guanyador es farà públic a la pàgina web de la Facultat a partir del 26 d'abril. Els premis es lliuraran a la Facultat de Traducció i Interpretació.

El jurat del Premi, que el presidirà la degana de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UPF, estarà format per dos professors de la mateixa facultat i dos membres de Linguamón-Casa de les Llengües. Es valorarà l'originalitat, la creativitat, el rigor acadèmic, així com la rellevància i pertinència del tema tractat.

El guanyador del primer premi al millor treball s'emportarà un ordinador portàtil, un lot de llibres i un diploma. Hi haurà també dues mencions especials.

Les edicions anteriors:

Linguamón i la UPF atorguen el II Premi al millor treball de recerca en l'àmbit de les llengües.
Linguamón i la Universitat Pompeu Fabra lliuren el I Premi al millor treball de recerca en l'àmbit de les llengües i el llenguatge.

Font: Linguamón i UPF

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire