mercredi 6 juillet 2011

Linguamón – Casa de les Llengües destaca al seu nou web la importància de les llengües a l'empresa

El web http://www.linguamon.cat també posa en relleu la creació del clúster de multilingüisme que Linguamón lidera al 22@

Escoltar l'opinió sobre la diversitat lingüística de persones tan rellevants com Paul Auster o Noam Chomsky i conèixer les llengües del món en un sol clic sobre un mapa són algunes de les propostes que ofereix la nova pàgina d'inici de Linguamón – Casa de les Llengües: www.linguamon.cat. El web presenta Llengües i empresa, un apartat nou en què se subratlla el paper de les llengües com a factor de negoci i de creació de valor molt important per a l'economia. De fet, les societats que consideren les llengües com un factor positiu estan ben posicionades per aprofitar les oportunitats que es generen a través del multilingüisme.

El nou web també inclou el pla estratègic de clúster de multilingüisme, que Linguamón lidera junt amb el 22@. Seguint el model de referència del Canadà, pretén convertir-se en el clúster pioner a Europa que aglutini empreses audiovisuals dedicades al doblatge o la traducció, així com tota la indústria que fa referència al software i a les eines en línia dedicades a l'aprenentatge, traducció i difusió de les llengües. El clúster de multilingüisme permetrà millorar la competitivitat de les empreses de les indústries de la llengua a Catalunya, perquè siguin un pol d'atracció de negocis i llocs de feina nous.

Linguamón – Casa de les Llengües és el primer centre del món dedicat al patrimoni lingüístic de la humanitat, i treballa per acostar les llengües als ciutadans i per difondre les grans possibilitats que les llengües ofereixen.

>>>>>>>>>>>>>



Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire