mardi 15 novembre 2011

Facilitem la descàrrega de terminologia: utilitzeu el format de taula HTML

Facilitem la descàrrega de terminologia: utilitzeu el format de taula HTML

D’entre els diversos formats de descàrrega disponibles al servei Terminologia Oberta, que faciliten la integració de les fitxes terminològiques en eines d’enginyeria lingüística per a la creació de nou coneixement, el format HTML presenta els camps de les fitxes terminològiques en una taula que es pot copiar, de manera senzilla, a un full de càlcul. Concretament, representa cada fitxa en una fila i les diverses denominacions (i altres informacions associades) en columnes diferents.

Si treballeu amb eines de traducció assistida per permeten la integració de dades terminològiques, si desenvolupeu programari de base lingüística o si teniu necessitat de fer disponible la consulta de terminologia dins d’altres eines, us recomanem d’explorar les possibilitats de descàrrega que la Terminologia Oberta us ofereix. I de compartir amb nosaltres la vostra experiència (per mitjà de la Bústia de suggeriments) per anar adaptant encara més els formats disponibles a les necessitats dels usuaris.

Més de 40 diccionaris permeten actualment la descàrrega en HTML i els podeu seleccionar segons el títol, l’àmbit temàtic, el format o la data d’actualització.

>>>>>>>>>>>>>>


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire