mercredi 16 février 2011

GesTermGesTerm

Descripció

El GesTerm és un gestor de terminologia descarregable que facilita les principals tasques associades al treball terminològic: creació de fitxes terminològiques i de diccionaris que les continguin, manteniment de la informació associada a les fitxes i als diccionaris, cerques avançades i generació de llistats imprimibles.

Descàrrega

Després de descarregar l'aplicació fent clic aquí, podràs obrir-la des de l'accés directe que es crearà a l'escriptori del teu ordinador, i començar a treballar-hi seguint l'Ajuda disponible en el menú principal de l'aplicació.

Codi font

El GesTerm és una aplicació que pot ser millorada de manera col·laborativa modificant-ne el codi font que pots obtenir fent clic aquí. T'agrairem que facis arribar al TERMCAT (informacio@termcat.cat) les teves modificacions, per a fer-les disponibles a tota la comunitat d'usuaris.

Diccionaris disponibles

Si abans de crear el teu propi diccionari vols provar el funcionament del GesTerm amb fitxes completes, pots descarregar les dades del tríptic Seguretat a la xarxa i importar-les al GesTerm des de l'opció Eines/Importació del menú principal de l'aplicació.

Contacte

Si tens cap dubte o suggeriment sobre el GesTerm, pots enviar-nos-el per mitjà de la Bústia de suggeriments.

Aquesta aplicació està subjecta a la llicència GNU/GPL

Termcat

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire